Класична шкіра — новинка в колекції INCARNE™

Ми завжди прагнемо приємно дивувати наших клієнтів. Тому лінійка шкіри та виробів від INCARNE™ постійно розширюється та вдосконалюється. І тепер ми раді презентувати вам нашу нову палітру класичної натуральної шкіри.

Переглянути відео-презентацію усіх кольорів класичної шкіри ви можете за посиланням

Будь-який виріб із колекції INCARNE™ ми можемо виготовити як із вінтажної шкіри, так і з класичної. Оберіть аксесуар і бажаний колір шкіри — і ми виготовимо неповторний шкіряний виріб спеціально для вас.

Особливості класичної шкіри

У нашій колекції класична шкіра представлена як у пастельних відтінках, так і в яскравих. Ми підібрали для вас найбільш трендові кольори натуральної шкіри. Обираючи ці кольори, також дотримувались думки, що саме акценти створюють довершену нотку абсолютно у кожному образі. Тому ваші аксесуари виглядатимуть дуже стильно й вишукано, служитимуть вам багато сезонів.

Класична шкіра має такі характерні особливості:

  • незначний глянцевий блиск;
  • гладка фактура, приємна на дотик;
  • однорідна поверхня без потертостей та вінтажного ефекту;
  • еластичність та щільність;
  • вища стійкість до зовнішнього впливу.

На відміну від вінтажної, класична шкіра більш стійка до вологи. На її поверхні не залишаються плями від крапель дощу. Також класична шкіра має однорідну та рівну текстуру, тоді як вінтажна може мати природні зморшки та потертості, що додають їй характеру.

Вироби INCARNE™ з класичної шкіри

Лаконічні вироби з класичної шкіри стануть стильним доповненням вашого образу. Наприклад, шкіряний чохол для ноутбука в трендовому кольорі виглядає неординарно та водночас вишукано. Яскрава жіноча сумка з натуральної шкіри з мінімалістичним дизайном — ідеальний аксесуар на весну та літо. Прихильники практичних та елегантних виробів обов’язково оцінять наші рюкзаки з класичної шкіри.

Вироби із класичної натуральної шкіри — це чудова ідея подарунка близьким, друзям, колегам чи партнерам. Такі аксесуари не залишаться поза увагою, а точно служитимуть своєму власнику багато років. А зробити виріб ексклюзивним допоможе персоналізація.

Майстри INCARNE™ створять ідеальний аксесуар для кожного. Відвідайте наш каталог та оберіть бажаний виріб. Якщо ви полюбляєте ретро-стиль, замовляйте його виготовлення з вінтажної шкіри. Якщо вам більше до вподоби однорідні та гладкі фактури, створимо ваш аксесуар із класичної шкіри.

Шкіряні вироби від INCARNE™ — втілення вашої індивідуальності в аксесуарах.