5 ідей корпоративних подарунків

Скоро Новий рік — час подарунків. Хороші подарунки підвищують рівень ваших взаємовідносин з колегами в офісі, підіймають корпоративний дух та загалом роблять людей щасливішими. Тому кожного разу постає питання, що ж саме подарувати колегам?

Ми підготували для вас список ідей корпоративних подарунків, які зроблять ваших колег та співробітників більш щасливими у Новому 2022 році. Це подарунки, які їм точно сподобається та якими вони 100% будуть користуватися. 

Ідея 1: Чохол для ноутбука з ініціалами та логотипом компанії 

Подаруйте своїм колегам персоналізований чохол для ноутбука з їхніми ініціалами та логотипом вашої компанії. Це дуже практичний подарунок, адже якісний шкіряний чохол захищатиме ноутбук від пошкоджень та бруду. 

Звертаємо вашу увагу на такі моделі чохлів, як LineMessage та New Gamma. Це одні з найпопулярніших моделей INCARNE™, які ми шиємо на корпоративні замовлення, адже вони поєднують в собі лаконічність, практичність та естетику. Кожен чохол ми створюємо індивідуально під параметри будь-якого ноутбука. 

Ідея 2: Іменний брелок з фото 

Більш бюджетний, але не менш приємний подарунок для ваших колег  це іменні брелоки з фото. Всередині нашого брелока Memories знаходяться металеві картки, на яких ми робимо друк фото. Є можливість обрати кількість таких карток: 1, 2 або 3. Фото можуть бути з обох сторін картки. Ззовні на брелоку виконаємо тиснення ініціалів або імені співробітника та логотипу вашої компанії, або ж будь-який інший напис.

Це зворушливий та приємний подарунок, який ваш/а колега буде носити завжди із собою біля ключів чи на сумці. Поєднує в собі приємні спогади та практичність. 

Ідея 3: Персоналізований килимок для робочого стола 

Під час пандемії багато компаній перейшли на віддалений тип роботи. Перед працівниками постало питання організації свого робочого простору. Адже набагато приємніше та легше працювати тоді, коли умови навколо до цього успішно сприяють. 

Килимок для робочого стола  це маст-хев для людини, що працює з гаджетами. Він додає затишку та організовує робочі гаджети. Для робочого стола пропонуємо замовити килимок ProDesk, а для мишки  Word. Обидві моделі будуть вартісними подарунками для ваших співробітників та колег. 

Ідея 4: Блокнот з ініціалами та логотипом компанії 

Планувати свій робочий день  це особливий та важливий ритуал дня. Берегти дедлайни та неочікувані завдання з блокнотом набагато легше. А також планувати зустрічі, записувати важливе та малювати на сторінках, коли нудно в Zoom-колі. 

В INCARNE™ є декілька блокнотів на вибір. Simple  мінімалістичний блокнот зі шкіряною обкладинкою, всередині якого якісний папір в клітинку. Блокнот Accent має шкіряну зав’язку та різного типу сторінки: з розміткою та без. Шкіру Crazy Horse складно зносити чи порвати, тому беріть блокнот і в офіс, і у відпустку (тому що, коли це справи у відпустці закінчувалися?).

Ідея 5: Органайзер для проводів

Небанальна ідея подарунка вашому/вашій колезі  органайзер Weekend для проводів. Це актуально не лише для тих, хто часто подорожує, а й для тих, хто працює вдома  щоб тримати всі кабелі та проводи в порядку та одному місці. Нехай Новий рік 2022 стане для ваших колег роком організації та домашнього комфорту. 

У нас багаторічний досвід роботи з корпоративними замовленнями. До нас звертаються з різними ідеями шкіряних виробів, які ми з радістю втілюємо в життя. Якщо у вас є ідея, але немає чіткого бачення шкіряного подарунка, ми допоможемо вам з ескізом та високим рівнем реалізації.

Корпоративні подарунки від INCARNE™  це чудовий спосіб сказати «дякую» без слів.